Menu Sluiten

Hekwerk

Verkoop en verhuur van alle stockage materiaal nieuw of gebruikt

Palraco: uw partner in stockagemateriaal

Palraco, een familiebedrijf, werd in 2002 opgericht. De naam staat voor PALets, RAcks en COntainers.

Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling, behandeling en intern transport van uw producten aan, zoals:

U wenst te kopen of te huren? Bezoek onze webshop om onze online catalogus te raadplegen. Wij kopen ook uw beschadigde of oude gitterboxen op.

Voor de meest actuele tarieven kan u ons steeds contacteren via mail of telefoon.

01739960173996

Meer info

tags: Bouwomheiningen – Materiaalcontainers – Stapelbak Magazijninrichting – Magazijnbak – Stapelpallet – 

Wenst u meer info over hekwerk kijk dan vlug op https://www.palraco.be/ | hekken magazijninrichting en opslag

Stockagemateriaal | Magazijninrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hekwerk

nl fr en menu jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat contact extranet afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal afsluitingen hoe kies je een afsluiting of omheining locatie budget esthetiek amp smaak de keuze van de juiste omheining hangt voornamelijk af van de toepassing. Het spreekt voor zich dat het omheinen van een tuin niet met dezelfde materialen zal gebeuren als het omheinen van bijvoorbeeld een gevangenis hekwerk kostenraming Daarnaast speelt het beschikbare budget voor de omheining eveneens een rol. Naast veiligheid en budget is er ook nog het esthetische voor het omheinen van een stadspark of een geklasseerd gebouw bijvoorbeeld kiest men voornamelijk in functie van het visuele aspect en zal een sierspijlenhekwerk het geheel een visueel aangenamer aspect geven. Finaal komt heb je ook nog de persoonlijke smaak. Wie zijn eigendom een omheining een eigen karakter wil geven zal zeker zijn gading vinden bij kopal. Kopal .

nlfrende home pergola verlichting tuindecoratie prieel contact tijdloze tuindecoratie het tijdloze design van onze tuindecoratie voegt niet enkel stijl en klasse toe aan uw woning het gaat ook nooit uit de mode. Daarbovenop zijn de producten van skc in zolder solide en uiterst sterk. U zal er decennialang van kunnen genieten eerst en vooral kunnen wij ervoor zorgen dat u uw huis kan beschermen in stijl. Neem alvast een kijkje doorheen onze collectie van massieve en eventueel gesmede poorten en hekwerken. Deze houden alle onnodige bezoekers buiten en zien er prachtig uit. Daarbovenop kan u de look aanpassen aan uw smaak en woning Onze aanbeveling m.b.t. hekwerk U kan ze bijvoorbeeld verder uitwerken met onze klassiek gegoten rozassen een glazen onderwand of een stalen onderplaat. Verder kunnen wij zorgen voor stevige dubbele deuren balustrades of andere raambeveiligingen. Maar ook op andere vlakken kan u zich volledig laten gaan. .

Kennisbank over Hekwerk

home rental trucking rental products camerabewaking kassa units police barriers stalen barriers nadars hekwerk crash barriers safety products finiscbarriers fietsenrekken walkietalkie toog barrier toegangconstructies road blocks rijplaten contact hekwerk onsite kiest ervoor om hekwerk te verhuren dat speciaal voor ons ontwikkeld en gemaakt is. Het onsite hekwerk is sterker dan het in serie gebouwde hekwerk van de commercile verhuurders doordat we kozen voor dikkere nagegalvaniseerde buizen . Tevens is dit met de hand gelast hekwerk voorzien van een midden buis en hoekverstevigingen. Hierdoor hebben we met onsite het sterkste anticlimb hek op de verhuurmarkt ongezeild hekwerk het hekwerk zonder zeil zit verpakt per stuks in een eigen ontworpen hekwerkbok. De bok bevat naast het hekwerk ook kunststof blokk.